tirsdag 22. mars 2011


DAGEN I DAG

Det er usedvanlig grå dag.Men innimellom skinner sola - i dobbelt forstand!Det er siste krampetrekninga utendørs før våren gjør sitt inntog.Og det tror eg vi alle er glad for.Men eg trur det er viktig å SE sola - når den er her.

Det er et langt sprang fra Skagstad for snart 50 år siden til Kristiansund anno 2011.De som er unge i dag har andre interesser og utfordringer.Fritiden er tilrettelagt av oss som er voksne - det kan diskuteres om det er riktig eller ikke,men det er for sent å snu.Uansett hva vi måtte mene.

Eg undrer meg på hvor mye det er igjen av 15 - 16 åringen når en har passert 60.Eg tror det er individuelt,men eg føler at ivertfall NOE er igjen.Om nye 50 år er det kanskje noen som skriver om SIN ungdom.Om hvor de beste diskotekene var og om x antall fritidssysler...Om fine klær og om teite lærere.

Det er bra at verden går framover.Men vi vil - til enhver tid - si at det har aldri gått fortere.Det ENESTE eg synes er "kjipt" med livet er at vi aldri får vite hva som rører seg når vi er borte.Eg er så nysgjerrig på utviklingen at tror eg må bli med på showene til de som måtte komme ETTER Lisa Williams å lage show!!!Det ville vært fint det.Å holde seg oppdatert ...

Livet i Kristiansund går imidlertid videre.Eg har ikke bestemt meg for hvilket tema eg skal begynne på nå - men eg kommer nok tilbake.Det er greit for hjernen å ha noe å arbeide med.Og så gir det en ØRLITEN følelse av å "være med".I en verden hvor de fleste har det for travelt.Eg har god tid....





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar